۳۸
۶۶
خانــم

دل درد و نفخ جوش دردناک و ریزش و سفیدی مو؟

سلام وقت بخیر
من دچار سندرم روده تحریک پذیر هستم مدتیه دچار دلدرد و تورم و نفخ شکم شدم 66 کیلو با قد 158 سانتیمتر هستم سعی کردم وزنمو کم کنم متاسفانه کم نشد دچار چاقی شکم و پهلو شدم عصبی و کم حوصله شدم خستگی و بیحالی دائمی پیدا کردم دچار ریزش مو و سفیدی سریع موهام شدم اخیراً پادرد و درد بیشتر در ماهیچه پا دارم اخیراً ترش میکنم و معده م سنگینه
ازتون خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید و بفرمایید چه روزها و ساعاتی در مطب اتوبان بابایی تشریف دارید که خدمت برسم

بازدید : 43 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب سنتي در تهران