مشکل نگران کننده و نیازمند به کمک؟

سلام اگر میشه لطفا جواب سوالمو بدین.نیاز به کمک دارم.من یه خواهر دارم که 27 سالشه یک شب ناگهانی دچار فراموشی شده بطوری که بعضی از اعضای خونواده رو نمیشناخت و سوالای تکراری میپرسید و اتفاقات رو یادش میرفت. و حتی از اتفاقاتی صحبت میکرد که وجود خارجی نداشتن.نزد دوتا رواانپزشک بردیم و خوب شد اما بعد از قطع دارو دوباره به حالت قبل برگشتدچار ترس شدیدو بطوریکه حتی داخل خانه با از اتاقی به اتاق دیگه میخواست بر ه میترسید.همش فک میکرده که مرده و یا بیماری لاعلاج داره.و حتی بعضی مواقع رفتارهای بچه گانه داشت
اقای دکتر اینم بگم چون به شدت به اعضای خونواده وابسته هست و چند مدت قبل برادرم دچار بیماری شد که مجبور به شیمی درمانی شد و این بززگترین استرس زندگیش بود.و الان ما نمیدونیم باید چیکار کنیمولطفا کمک کنیین.ایا باید تا اخر عمرش دارو مصر ف کنه؟

بازدید : 64 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران