اختلال در پریودی و پریودی طولانی طوری که تا یک ماه طول میکشه ،و زودبه زود پریودشدن؟

سلام وقت بخیر خانمی22ساله هستم ماه پیش برای جلو گیری از پریودشدن قرص ال دی مصرف کردم دوروز بعد از مصرف قرص پریود شدم بااین حال مصرف قرص رو ادامه دادم من همیشه یه هفته پریود میشدم اما اینبار پریودی من نزدیک ی ماه طول کشید سه بار دکتر رفتم که قرص جستیران و امپول پروژسترون دادن بهم بار اول هیچ اثر نکرد بار سوم هم همین داروهارو دادن تقریبا سه روز پس از مصرف دارو ها پریودم قطع شد ولی داروهام که تموم شد باز من لکه بینی داشتم تا 10روزپیش ... بدش که لکه بینیم تموم شد که 10روزی میشه من دوباره پریود شدم بنظرتون علتش چیه

اینم بگم من تا ده روز که پریود بودم قرص ال دی مصرف کردم بد روز 10ام قطع کردم.....

خواهش میکنم راهنماییم کنید

1 پـاسـخ

بازدید : 39 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران