فوبیای اجتماعی؟

سلام و خسته نباشید
پسرم 5 سالشه ،از بچه ها فاصله میگیره جوری که انگار ازشون می‌ترسه.تو هیچ کلاسی نمیره به من میگه پیشم بمون.بعضی وقتا میگه من میترسم مخصوصا شبها.یک جلسه مشاور بردمش گفت فوبیای اجتماعی داره.الان کلاسی که چند جلسشو نرفته بازم ببرمش؟کلاسهای مادر کودک اگه ببرمش بهش کمک می‌کنه بهتر بشه؟کلاس نقاشی چطور؟

1 پـاسـخ

  • سلام وقتتون بخيرما چيزي به نام فوبياي اجتماعي نداريم،اضطراب اجتماعي داريم که براي تشخيص ودرمان نياز به مصاحبه دقيق تر مي باشد شما الان چندين مورد را ذکر کرديد مثلا ترس و اينکه سرکلاس نمي رود اين ها هر کدام نيازمند پروتکل درماني جداگانه هستند.ولي معمولا علت تمام اين موارد ميتواند اضطراب باشد.شما بهترين کاري که ميتوانيد انجام بديد بردن فرزندتان به جلسات مشاوره هست تا اينکه در آينده فرزندتان دچار مشکلات جدي تري نشود.هر کلاسي که شما کودکتان رو ببريد اضطراب را افزايش مي دهد.من پيشنهاد ميکنم ابتدا از روانشناس کمک بگيرد بعد فرزندتان را کلاس ببريد.و هميشه در نظر داشته باشيد بردن يک جلسه مشاوره هيچ فايده اي ندارد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 26 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس کودک در بومهن