٢٧
٨٨
آقــا

پیچ خوردگی مچ پا و التهاب استخوان كشیدگی تاندون؟

با سلام
اقای دكتر بنده 8 ماه پیش پام تو فوتبال پیچ خورد كه رفتم دكتر اتل بست كه 9 روز نگه ش داشتم ،بعد باز كردم رفتم فیزیوتراپی كه 10 جلسه رفتم ولی هنوز بعد 8 ماه ورم دارم،كه چند روز پیش رفتم كیلینیك استقلال پیش خانم خان محمدی كه گفتن استخوان مچ پا التهاب و تاندون كشیدگی یا چند درصد پارگی دارم كه پیشنهاد كردن جوراب واریس بگیرم بپوشم و فیزیوتراپی بیام
نظر شما چیه؟چیكار كنم من اقای دكتر؟الان بعد 8 ماه هنوز ورم داره مچ پام

بازدید : 259 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح مچ پا، تروما و صدمات ورزشي در تهران