۲۳
۸۰
آقــا

سرفه و احساس ناراحتی قفسه سینه؟

سلام آقای دکتر خسته نباشید بنده احساس ناراحتی توی قفسه سینه دارم احساسی که باعث سرفه خشک در من شده وتنگی نفس هم ندارم وشدیدا اضطراب دارم وزمان اضطراب احساس گرفتگی درقفسه سینه دارم ، اشتهام کم شده و حس بویایی ام هم از بین رفته. و بو را تشخیص نمیدم .توی گلو هم احساس یک جسم میکنم و فک میکنم توی گلوم یه چیزی هست .علائم دیگ مثل تب و لرز هم ندارم واینکه دکتر عمومی آلرژی تشخیص داده و تورم گلو ودوهفته ای هست ک با داروها خوب نشدم
لطفا راهنمایی ان کنید ممنون🙏

1 پـاسـخ

  • سلام
    به نظر من مشکل خاصي نداريد کرونا نداريد، بيشتر اظطراب است مهارش کنيدو نگران نباشيد اگر تغييري در علايم ايجاد شد به من اطلاع دهيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 103 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران