قصد لاغری در مدت 2 ماه؟

با عرض سلام و احترام
آقای دکتر من دانشجوی ترم 5 ارشد هستم که در مدت تحصیل مقطع ارشدم خیلی چاق شده ام ، سوالی که برای من پیش اومده این هست که من میتونم در مدت 2 ماه 20 کیلوگرم لاغر شوم بدون اینکه ریزش مو پیدا کنم ؟
به علت کم بودن تحرکم در اثر نوشتن مقالاتم خیلی برام مهمه که داروهایی که عوارض بدی ندارند رو هم در کنار ورزش و رژیم استفاده کنم. از طرفی هم باید بتونم مدیریت زمان داشته باشم و برسم به دفاع و چاپ مقالاتم.

1 پـاسـخ

  • سلام به هيچ عنوان امکان پذير نيست و منطقي و علمي نيست و بسيار پرعارضه است 20 کيلو در دو ماه
    جهت دريافت رژيم به دايرکت اينستاگرام به ادرس زير پيام بديد
    dr_radfar_diet@

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 151 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه و رژيم درماني در تهران