۲۴
۵۶
خانــم

بوی بد بینی و گلو هنگام تنفس؟

سلام دکتر خسته نباشید
دکتر یک ماه ونیم دوماهه که بینیمو گلوم هنگام تنفس بوی بد میده
بعضی مواقع هم آب بینیمو که پاک میکنم بوی بد میده
به دکتر گوش و حلق بینیم که بینیمو جراحی زیبایی کرده بودن پیام دادم گفتن سفالکسین 500هر6ساعت تا7 روز مصرف کنم و بینیمو با سرم شستشو بدم این کارو کردم ولی هنوز وقتی تنفس میکنم بوی بد میده
وقتی دهانم بسته باشه از بینی متوجه بوی بد میشم وقتیم صحبت میکنم هم از راه بینی و هم گلو متوجه بوی بد میشم
خیلی نگرانم
گلومم خلط داره
ممنون میشم راهنماییم کنید

1 پـاسـخ

  • درود
    داروهاي بسيار خوبي به شما دادن. بيشتر از اين دارو لازم نيست غرغره آب و نمک رو مرتب ادامه بديد، نگران نباشيد اظطراب علايم تنفسي رو تشديد مي کنه. باز اگر مشکلي بود من در خدمتم. با من در تماس باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 255 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران