۲۱
۴۰
خانــم

بی اشتهایی؟

سلام دختری 21 ساله هستم با وزن 40 و قد 148 اشتها ندارم احساس گرسنگی نمیکنم با خوردن چند لقمه غذا احساس حالت تهوع میگیرم حتی اگه میل به غذا یا خوراکی داشته باشم خیلی کم میخورم کم خونی یا مشکل خاصی ندارم قبلا به دکتر مراجعه کردم ولی تاثیری نداشته دو سه دوره پودر افزایش اشتها استفاده کردم ولی بعد اتمام پودر دوباره مثل قبل شدم وقت عصبانیت و ناراحتی اگه یک شبانه روز چیزی نخورم باز هم احساس گرسنگی نمیکنم ممکنه مشکل خاصی داشته باشم؟

2 پـاسـخ

  • با سلام
    بي اشتهايي علل مختلفي مي تواند داشته با شد که ابتدا بايستي با بررسي تاريخچه پزشکي ، باليني و يا آزمايشات مورد نياز مشخص شود تا بنوان آن را مرتفع کرد. با مشکل تهوعي که شما بلافاصله بعد از غذا داريد احتمال وجود فتق در مري بايستي توسط متخصص گوارش بررسي شود.
    توصيه فعلي بنده به شما اين است که غذا را با حجم کم در دفعات بيشتر مصرف کنيد.
    از مصرف غذاهاي چرب، سوخاري، سرخرکرده، سس هاي چرب، سوسيس و کالباس، نوشابه هاي گاز دار و خيلي شيرين يا تند پرهيز کنيد
    در حين غذا از مايعات استفاده نکنيد و غذا را آرام بخوريد و خوب بجويد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام
    توصيه اول ورزش ک نياز بدنتون بيشتر بشه دوم غني سازي و رژيم اصولي ک مقدار کالري بالايي داشته باشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 127 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه در تهران