سلام خسته نباشین من دوتا برادرزاده دارم یکیش 6سالشه و اونیکی9 سالشه و دخترن همیشه دختر کوچک به دختر بزرگ زور میگه و کتکش میزنه توروخدا راهنمایی کنین ؟

چ کاری کنیم تا بچه کوچک بزرگو اذیت نکنه و نزنه توروخدا راهنمایی کنین دیگ خسته شدیم هم پدرومادر بچه هم ما

1 پـاسـخ

  • حتما به روانشناس کودک مراجعه کنيد تا تکنيک ها دقيق و مرحله به مرحله آموزش داده بشه.
    والدين توجه بيشتري به بچه بزرگتر بکنن و در کارهاي مثبتش تشويقش کنن. والدين خودشون خشونت و زورگويي نداشته باشن. به بچه بزرگتر مسئوليت مراقبت از بچه کوچکتر داده بشه. هر نوع خشونت فيزيکي در خانواده ممنوع اعلام بشه و فرد خاطي فورا جريمه بشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 201 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران