۱۶
۶۰
خانــم

تیر کشیدن پاشنه پا؟

با سلام و خسته نباشید
من دو روزی هست که وقتی پاشنه پایم را به سمت داخل خم میکنم تیر میکشد برای راه رفتن مشکلی ندارم و حتی وقتی راه میروم و چند دقیقه بیشتر پایم را به داخل میکشم بهتر میشود بعضی اوقات این درد به مچ پایم میزند البته شدید نیست
در این فصل انگستان پایم سرد است و وقتی جواب بپوشم گرم میشود در ضمن وقتی مدت زیادی پایم را آویزان نگه میدارم پایم انگار تغییر رنگ میدهد و وقتی پایم را جمع میکنم یا تغییر حالت میدهم به سرعت به حالت اول بر میگردد میترسم که مشکل جدی باشد چون خیلی استرسی هستم 16 سال دارم

1 پـاسـخ

بازدید : 47 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب فيزيکي و توانبخشي ،ستون فقرات، نوار عصب و عضله در تهران