۵۸
۷۰
آقــا

آیا امکان کاشت ایمپلنت برای لثه تحلیل رفته وجود دارد؟

سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر کاشفی مهر
آقای دکتر من 58 سالمه و لثه هایم ( احتمالاً در اثر مصرف داروی متفورمین و کاهش وزن به میزان 15 کیلو در طول 15 سال) تحلیل رفته و این امر سبب شده که دندانهایم اغلب بدون پوسیدگی لق شده و نهایتاً آنها را از دست بدهم به طوری که در فک پایین دیگر هیچ دندانی ندارم و در فک بالا نیز نیمی از 13دندان باقیمانده لق هستند.
حال سوالم از جنابعالی اینست که آیا من امکان کاشت ایمپلنت ( فعلاً فقط برای فک پایین) دارم یا اینکه باید به فکر پروتز متحرک باشم ؟
ممنون میشم اگر راهنمایی فرمائید

بازدید : 18 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص متخصص جراحي لثه و ايمپلنت در تهران