بهترین تغذیه برای افراد مسن؟

سلام و خسته نباشید
من یک مادر بزرگ دارم که 75 سال سن دارند و اخیرا خیلی کم غذت شدن البته قبلا هم کم می خوردن اما الان خیلی کم شده و باعث خیلی خیلی ضعیف بشن و همیشه میگه که نمیتونم بخورم و باید به زور یک قاشق غذا بخورن و متاسفانه راضی هم نمیشه که به دکتر مراجعه کنه
بنده از ضعف شدید مادربزرگم ناراحت هستم و خواستار راهنمایی از شما هستم که بهترین تغذیه یا میان وعده کوچکی که بشود برای رفع این ضعف کند لطفا راهنمایی کنید
ما سعی میکنیم که تنوع غذایی بهش بدیم البته از نوع غذاهای سنتی ایرانی اما بیشتر از 4 یا 5 قاشق خیلی کوچیک دیگه نمیخوره و اگر هم گوشت توش باشه از دهنش بیرون میاره و نمیخورش و میگه معدم نمیتونه هضمش کنه و مدتی است از درد معده هم شکایت داره که از معده اش تصویر برداری شد و خدارو شکر مشکلی نبود
وزنشون هم رو به کاهش هست و قبلا 30 کیلو بوده (در زمان سلامت کامل و کلا قبلا وزن کم داشته) و الان شده 25

1 پـاسـخ

  • با سلام. بسته به داشتن دندان طبيعي يا مصنوعي متفاوت است. اما اگر بي اشتها و کم غذا هستند توصيه مي شود که غذاهاي سبک و غني( سوپ هاي جو ، قارچ و آش هاي سبزيجات غني شده با عصاره گوشت يا قلم ) که کمتر نياز به جويدن دارند را در وعده هاي متعدد (هر سه ساعت) به مقدار کم و قابل تحمل به ايشان بدهيد. مصرف شير و غذاهايي که با آن تهيه مي شود، ماست شيرين و تخم مرغ به تنوع بسيار کمک کننده است.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 194 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه و رژيم درماني در تهران