عفونت لثه؟

من حدود دو سال پیش به مطب دندان پزشکی مراجعه کردم که تشخیص اون دکتر عفونت لثه و گفتند باید جراحی بشه .که متاسفانه به خاطر شیوع کرنا منتفی شد آیا شما این جراحی انجام میدهید یا درمانی به غیر از جراحی نیست یا امکان این حراحی به صورت لیزری هست یا نه ؟

1 پـاسـخ

  • با سلام. بله اين جراحي در مطب انجام مي شود. براي جايگزين هاي درماني نياز به معاينه حضوري است. شما مي توانيد به مطب براي معاينه مراجعه کنيد. ضمنا براي جلوگيري از انتقال بيماري کرونا نوبت دهي با فاصله انجام مي شود و بين بيماران محيط کاملا ضدعفوني مي شود. تاخير انداختن درمان منجر به پيشرفت بيماري شما خواهد شد.درمان به صورت ليزر پيشنهاد نمي شود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 55 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح لثه در تهران