۳۱
۸۰
خانــم

اعصاب روان؟

سلام.
من چندین سال است مصرف مواد مخدر سفید دارم و از سال97دچار توحمات شدید و حس خودکم بینی شنیدن حرفایی از خانواده همکار که باعث شد کارم را از دست دادم.دوس داشتم تنها باشم دور از مهمانی و حرف زدن اذیتم میکرد و ی روز همکارم بعد شنیدن حرفای من قرص کلونازپام را معرفی کرد و من با مصرف کلوناز انگار اب بر روی اتش همه ی توحماتم حرفاییی که میشنیدم و کلا انگار یک انسان عادی و مسلط شدم و امسال اومدم نخورم که دقیقا توحمات اینبار خیلی شدیدتر سراغم اومد یهفته از حال بدی که داشتم غذا نمیتونستم بخورم و از اضصرابی که فکر میکردم بقیه دارن به حالم میخندیدن و موردتمسخر و حرفایی که شدیدا تحت تاثیرم قرار میداد و بخاطر اینها منی که روزی یبسته سیگار میکشیدم از ترس این نگاهها حرفا و از همه بدتر شدیدا به صداها درحد این که درب واحد خونمون اروم باز هم میشد یابسته میشد ازجام میپریدم و مجبور شدم دوباره قرص گرفتم و تا خوردم همه ی توحموات حرفا حساسیت رو ریزترین صداها همش تموم شد و عادی شدم غذاخور شدم و طبیعی.
دنبال ی روانپزشک خوب هستم شاید چاره ای کنه برام و بدونه دردم چیه

4 پـاسـخ

بازدید : 90 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران