لاغری ناگهانی؟

سلام و عرض ادب.ببخشید من در عرض دو ماه افت ناگهانی بین6-7 کیلو وزن داشتم.میگن از پرکاری تیروییده اما من کم کاری دارم صبح ها ناشتا لووکسین مصرف میکنم کم کاری باعث لاغری میشه؟؟؟تو رو خدا بگین پیش کدوم پزشک برم روز به روز لاغرتر میشم.علائم بیماری خاصی نیس یه وقت؟الان 10 روزه هم خارش شدیدی به بدنم افتاده پزشک گفت حساسیته اما هیچ کدوم از داروهاش باعث بهبودی نشد.توروخدا راهنمایی کنید.ممنونم

3 پـاسـخ

  • سلام
    اگر بدون کاهش اشتها اين ميزان وزن کم کرده ايد بايستي مورد ارزيابي باليني و آزمايشگاهي قرار گيريد.
    توصيه ميکنم با پزشک متخصص غدد خود در ميان بگذاريد.
    چنانچه کاهش اشتها نداشته و يا احتمالا با علايم گوارشي مانند تهوع، استفراغ؛ ، درد معده يا شکم و يا مدفوع سياه مواجه شده ايد بايد از سوي متخصص داخلي يا گوارش مورد ارزيابي قرار گيريد
    در هر دو صورت نيز مي توانيد ترجيحا" با تشخيص مشکل جهت کنترل و بازيابي وزن با در دست داشتن نتايج آزمايشات اخير با وقت قبلي به مطب مراجعه کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (4)(0)
  • کم کاري تيروئيد ممکن است باعث کاهش اشتها شما شده و دريافت کم کالري شما باعث لاغري شده است،بهتر است با يک متخصص غدد حتما مشورت کنيد تا از لحاظ هورموني مورد آزمايش قرار بگيريد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • (نسترن رفيعي پور مشاور تغذيه و رژيم درماني)
    سلام دوست عزيز
    بايد نتايج ازمايش هاي شما بطور کامل بررسي بشه تا علت کاه زن مشخص بشه.
    از مکمل هاي مناسب بهمراه رژيم غذايي کم حجم پرکالري استفاده کنيد تا وزنتون افزايش پيدا کنه و بازگشت نداشته باشه.
    ميتونيد براي رسيدن به وزن ايده ال از رژيم انلاين استفاده کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(1)
بازدید : 470 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه در تهران