۲۴
۸۲
آقــا

آیا کسی که از نظر روحی روانی کمی دچار مشکل باشد با داروهای بیهوشی تشدید میشود؟

سلام پسر خواهرم از نوجوانی به مشروبات الکلی روی آورد و تقریبا تا یک سال پیش مشروبات الکلی و هشیش و گل و شراب را به طور نا منظم مصرف میکرد تا اینکه همه ی اینها را به یکباره کنار گذاشت و به وزرش در رشته ی بدنسازی روی آورد و فعالیت میکرد که تقریبا پسر آرام و خوبی شده بود ولی مدتی بود که کینه ای شده بود و به اطرافیانش مخصوصا مادرش بدبین بود و گاهی اوقات بی اختیار میخندید تا اینکه یک بیماری به نام پیستوله داشت پزشکش عملش کرد چندروز بعد از عمل تصاویر وحشتناک و صداهای وحشتناک میدید و میشنید بعد از چندروزی که گذشت وحشتش کم شد و بی اخیار میخندید ولی با همه ی این احوال با ما صحبت میکرد و از حالاتش صحبت میکرد ولی وقتی پیش یک دکتر مغز و اعصاب بردیمش سه نوع دارو داد که از وقتی داروها را بهش دادن رفتارش کاملا تغییر کرد و از ما دوری میکرد هروقت بهش میگفتیم حالت چطوره می گفت خوبم ولی همش به یجا خیره میشد و از روز بعدش یه بند زیر لب حرف میزد و راه میرفت به طوری که از بس راه رفت زانودرد و کمر درد گرفته بود حتی تمام شب راه میرفت و حرف زد و تا صبح نخوابید بعضی وقتها هم بوده که یک روز کامل نخوابیده باشه لطفا راهنمایی ام کنید مشکل پسر خواهرم چیست؟ آیا کاملا خوب میشه

بازدید : 43 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران