۸۴
خانــم

مادر من ۸۴ سالشه سالهاست تنها زندگی میکنه وسواسی و بدبین است؟

تنها دخترش درخارج میباشد چندماهیست خیلی بداخلاق ‌بدبینی غیرعادی وبلاخره تازگی بخاطر کرونا میترسه باکسی تماس داشته ودچار توهم شده وباعکسای دختر ونوههاونتیجه هاش صحبت میکنه وگویندگان تلوزیون را فکرمیکنه درخانه هستن ‌بااو صحبت میکنه ضمنا‌ معلولیت پا داره وبا ویلچروواکر راه می‌رود
ایا میتونید کمکش کنید تا از توهم دربیاد وایا میتونید درختنه ویزیتش کنید چون اگه مطب پله داشته باشد نمیتونه بیاد. باسپاس
ضمنا‌ من دامادش هستم که باخانواده ( تنها دخترش وفرزندان ) درخارج هستم

2 پـاسـخ

بازدید : 261 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران