۴۲
۶۴
خانــم

مدتیست شوهرم بسیار بدبین وشکاک شده.ورفتارهای غیر عقلانی ازش سرمیزند.جنون آنی ؟

با سلام خدمت شما وممنون بابت لطفی که در حق هموطنان میکنین.که به صورت غیر حضوری به سوالات ما جواب میدین.شوهر من 60 ساله هستن وتجربه یک ازدواج نا موفق داشتن البته ازدواج قبلیشون 20 سال طول کشیده. از اول ازدواجمون مشکل داشتن البته .الان 15 ساله باهم زندگی میکنیم .شکاک وبدقلب هستن وهمه رو به سخره میگیره .طوری رفتار میکنه که همه نوکر خونه باباش هستن.بی پروا نظر میده .واگه از دست من ویا هرکس ناراحت باشه تصمیم های عجولانه وغیر منطقی میگیره وعملی هم میکنه که این کاراش باعث لطمات جبران ناپذیری به خودش وخانوادهش شده .الان این رفتاراش خیلی شدت گرفته .طول مدت دوماه دوبار به محل کار بنده مراجعه وبا وقیحانه ترین الفاظ منو مورد توهین وفحاشی قرار داده.که همین امر باعث شده که من تو خونه حسابی درگیر شدیم خلاصه دیگه طاقتم تموم شده.دست بزن بددهن وبسیار بی شرم ووقیح هستن.خیانت میکنه وثابت کردم همین جوری شک نه یقین کردم.بهترین شکل ممکن باهاش سکس دارم یعنی هر جور دلش بخوادولی خودم هیچ وقت باهاش ازلحاظ روحی ارضا نشدم ولی تحمل کردم .الان به من میگه تو سردی منو ارضا نمیکنی.توکل 15 سال بهش نه نگفتم درمورد مسایل جنسی.الان اینقدر دیگه رفترش زشت شده که خودش هم فهمیده وخودش از من خواسته که اونو ببرم پیش روانپزشک. بعد انجام کارای زشت پشیمون میشه معذرت خواهی میکنه .من دیگه خسته شدم .لطفا من راهنمایی بفرمایین شوهرم مشکلش چیه .وچیکار براش باید بکنم.ممنون میشم.زندگیم داره با یه بچه از هم میپاشه.

2 پـاسـخ

بازدید : 364 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران