آیا بچم برای خودمه؟

با سلام بنده یک پسر دارم که 8ماهش هست،به دلیل یک سری اتفاقات و مشاهدات و اینکه تازگیا متوجه شدم خانمم نزدیک 1سال با یک نفر هستن و هنوز به کسی حتی خانوادم نگفتم فقط میخوام بفهمم پسرمون بچه ی خودم هست یا نه،خواهش میکنم کمکم کنید بنده کرمان زندگی میکنم بچه ی روستا هستم،صبح تا شب تو زمین کشاورزی دارم اشک میریزم دارم روانی میشم،نمیدونم باید چکار کنم به کی اعتماد کنم
سایت شما رو که دیدم یکم از بار رودی دوشم کم شد
این پیام رو هرکی میخونه منم مثل برادر خودت یک بچه ی روستا و ساده خانمم بهم خیانت کرده ولی با اینحال گفتم ازمایش ژنتیک بدم اگه بچه ی خودم باشه زندگیم رو جمع کنم،بابام کارگر معدن زغال سنگ هست مامانم صبح تا شب پشت قالی میبافه دلم نمیاد بهشون چیزی بگم که غصه ی من پیرشون کنه
الان تمام امیدم اول خداست بعد شما عکسش رو براتون گذاشتم خودتون نگاش کنید چقدر عزیزه،روز و شب فکر به اینکه امیر علی بچه ی خودم نباشه دارم میکشتم دوبار خواستم خودکشی کنم ولی هربار جرئتش رو پیدا نکردم تو رو قرآن کمکم کنید،تو رو به امام حسین به همین ماه محرم سیدالشهدا کمکم کنید

1 پـاسـخ

بازدید : 29 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ژنتيک پزشکي در تهران