۶۸
آقــا

آنژیوگرافی برای بسته شدن دریچه قلب؟

با عرض سلام و خسته نباشید مادرم بعلت لخت شدن خون در مغز یکی دریچه ها بسته شده است همچنین بر اثر بیماری سمت راست بدن نسبتا بی حس و بینایی چشم خیلی کم شده است . پزشک معالج برای آنژیوگرافی ویزیت نموده است و سن مادر 68 می باشد آیا صلاح است آنژیوگرافی شود یا نه؟ درصورت آنژیوگرافی، سلامتی اش بدست می آورد لطفا راهنمایی فرمایید باتشکر

1 پـاسـخ

  • سلام
    با آزوي سلامتي براي مادرتان در شرح حال ارائه شده نکات مبهم زيادي وجود دارد. اينکه آيا دريچه مصنوعي قلب دارد يا اختلال دريچه اي جديدي تشخيص داده شده و باعث ببماري توامان قلب و مغز شده؟ شرح حال دال بر سکته مغزي است که احتمالا با بيماري قلبي توام هست. منطورتون از آنژيوگرافي, آنژيوگرافي عروق کرونر قلب هست (براي آماده سازي قبل از جراحي دريچه) يا عروق مغزي و کاروتيد دو طرف؟با توجه به اينکه ارتباطات مختلفي ميان بيماري هاي قلب و مغز وجود داره توصيه ميشود از طريق مشاوره هر دو گروه تخصصي قلب و نورولوژي براشون تصميم گيري شود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
بازدید : 443 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران