۲۹
۶۴
خانــم

عوارض ویتامین دی ۳ ۵۰۰۰۰ در سه ماهه اول؟

سلام خدمت شما وخسته نباشید من‌خیلی نگران هستم‌تو هفته 5 و هفته 10 بارداری ویتامین دی 50000 مصرف کردم آیا عوارض دارد واگر عوارض داشته باشد در غربالگری آنومالی مشخص میشود وهمین طور کرم دور چشم‌ که در بارداری نباید استفاده کرد ولی من نمی دانستم استفاده کردم

1 پـاسـخ

  • سلام خدمت شما
    مقادیر بالای ویتامین D در بارداری اثر مضر اثبات شده ندارد، ولی بدلیل مطالعات ناکافی ، بی ضرر بودن آن نیز کاملا مشخص نیست. احتمال بسیار زیاد مشگلی برای جنین با مواد ی که ذکر کردید پیش نخواهد آمد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (4)(0)
بازدید : 539 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران