سلام دکتر خسته نباشید می بخشید دکتر دوهفته پیش به مطب مراجعه کردم دلیل بیماری احساس می کردم چیزی در گلوم اذیتم میکنه شما فرمودید شاید رفلکس معده داشته این داروها را برام نوشتید ویتامین ب 6 ، رانوور 150 و کلیدینیوم اما بعد از یک هفته مصرف دارو الا معدم به شدت درد میکنه همراه با درد پشت دارو ها را قطع کردم نوبت مطب گرفتم اما گفتند شنبه چکار کنم خواهش می کنم راهنمایی کنید؟

سلام دکتر خسته نباشید می بخشید دکتر دوهفته پیش به مطب مراجعه کردم دلیل بیماری احساس می کردم چیزی در گلوم اذیتم میکنه شما فرمودید شاید رفلکس معده داشته این داروها را برام نوشتید ویتامین ب 6 ، رانوور 150 و کلیدینیوم اما بعد از یک هفته مصرف دارو الا معدم به شدت درد میکنه همراه با درد پشت دارو ها را قطع کردم نوبت مطب گرفتم اما گفتند شنبه چکار کنم خواهش می کنم راهنمایی کنید

1 پـاسـخ

بازدید : 227 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران