اختلالات رفتاری شدید فرزند؟

جناب آی دکتر
سلام، پسیر 17 ساله ای دارم که در بچگی برخی پزشکان روانشناس برایش پیش فعالی تشخیص دادند اما بدلیل عوارض شدید دارو درمان را قطع کردیم. الان نیز رفتارش بسیار تهاجمی، حساس شده و شدیدا خود را روانپریش می داند. وسواس فکری شدید دارد. بی احساس و بی مسئولیت می باشد و اخیرا همکاران روانشناستان گفته اند دارای طیفی از اوتیسم و پیش فعالی بوده و نیز دارای اختلالات رفتاری از نوع دو قطبی نیز می باشد. بشدت رفتارش در عرض دو سال و چندین هفته اخیر تغییر کرده و خودش می گوید که دیگر هیچ چیز و هیچ کس برایم قابل تحمل نیست. از همه چیز متنفرم. شدیدا کلافه و سردرگم است. لطفا راهنمایی نمایید که چگونه درمان می شود؟ و آیا با مراجعه به جنابعالی قابل درمان است؟ نوار مغزی موجود می باشد در صورت نیاز راهنمایی جهت ارسال شود
با عرض تشکر

1 پـاسـخ

  • سلام شرحي که ميفرماييد دال بر ناپايداري عاطفي ناشي از ويژگي هاي شخصيتي مي باشد. اختلالات خلق مثلا تشخيص دوقطبي که اشاره فرموديد هم با احتمالي البته کمتر بايد مورد بررسي قرار گيرد. تمرکز اصلي در درمان موارد فوق حسب مورد روان درماني فردي، اصلاح رفتار با مديريت خانواده و درمان دارويي ميباشد. تشخيص اتيسم با علايمي که فرموديد موضوعيتي ندارد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 59 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) و روان درمانگر در تهران