قطع نشدن پریود؟

سلام خانم دکتر.وقت تون بخیر. من هفته قبل 4 شنبه به مطب تون مراجعه کرده بودم. قرص اوژانسی مصرف کرده بودم و پریودم قطع نمیشد . برام دارو آزیترومایسین و استرادیول والرات تجویز کردید و به مدت 5 روز گفتید بخورم. من دارو رو طبق دستور شما مصرف کردم اماتا امروز که 1روز از اتمام مصرف تجویزتون گذشته هنوز لکه بینیم قطع نشده . و دیشب دوره قرص جلوگیری بارداری (دزوسپتیو) که مصرف می کردم هم به اتمام رسید. گفته بودید در صورت قطع نشدن لکه بینی بهتون پیام بدم.
الان باید چیکار کنم ؟ آیا با توجه به اتمام دوره مصرف قرض دزوسپتیو ممکن تا چند روز دیگه دوره پریود و خونریزی ماهیانه ام شروع بشه؟

1 پـاسـخ

بازدید : 98 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان و نازايي در تهران