راه حل این مسائل ؟

با سلام،
واقعیتش برخی روزها که فعالیت جسمی بیشتری دارم، یا روزه میگیرم با وجود فکر آرام و خواب عمیق و کافی بعد از ورزش (پیاده روی نسبتا با شتاب/بالارفتن از پله ها) و یا پس از افطار مختصر (خرما، چای نبات بسیار کم رنگ و زعفران) و کلوچه ی خانگی حتی بعد از دو ساعت احساس گرسنگی و اشتها ندارم ولی بیشتر به استراحت تمایل دارم تا به شام و بیشتر بعد از افطار احساس تپش قلب میگیرم، کسل میشم و به زحمت خواب سبکی میرم.

 البته اواخر مرداد امسال چک آپ کامل زیر نظر پزشک متخصص داخلی و فوق تخصص غدد دادم. هیچ مشکلی ندارم به غیر از کمبود آهن
مکمل آهن نمیتونم مصرف کنم
مشکل گوارشی ایجاد میکنه.

آیا جایگزینی داره
یعنی به جای مکمل آهن
میشه از طریق تغذیه و راه های دیگه کمبودش جبران بشه؟

مکمل ها یا ویتامین های دیگه چطور؟
البته 15 سال هست که تقریبا 80% رژیم وگان دارم.

1 پـاسـخ

  • دوست عزيز سلام
    سال نو مبارک
    با توجه به توضيحاتي که داديد و رژيم وگان که داريد، ميتونين باهامون در ارتباط باشيد و مشاوره بگيريد و آزمايش هاتون ارسال بشه که بتونيم با توجه به شرايطتتون و به صورت اختصاصي راهنماييتون کنيم.

    خيلي خوشحال ميشيم که بتونيم راهنمايي تون کنيم. هم به صورت حضوري و هم غيرحضوري و آنلاين در خدمتتون هستيم.
    ميتونيد با شماره 22117004 تماس بگيريد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 12 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه در تهران