۷۰
آقــا

درمان افتادگی پلک و بهبود دید؟

با سلام و احترام ، علت اصلی تماس من پیدا کردن یک پزشک متخصص طب سنتی برای بهبود افتادگی پلک و دید چشم است ، زیرا در این باره مطالب زیادی از متخصصین در فضای مجازی خوانده ام ، ولی علاقمندم که زیر نظر پزشک اقدام کنم .
علاوه بر آن ، بعلت اعتقادی که به طب سنتی دارم ، ترجیح می دهم که در موارد لزوم ، برای رفع بیماری احتمالی و کسب سلامتی ، به یک پزشک حاذق طب سنتی مراجعه کنم. بنابراین ، ممنون می شوم اگر در این زمینه اعلام نظر و راهنمایی فرمایید .

بازدید : 166 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب سنتي در تهران