۷۳
۶۱
آقــا

تغذیه بیمار؟

وقت بخیر، برای مادرم که مشکل دیابت، فشارخون بالا، کم کاری تیرویید، تنبلی کلیه، قلب دارند .چه نوع غذایی و میان وعده‌ها یی مناسب هست؟ ممنون

1 پـاسـخ

  • سلام وقت بخير. غذاي کم چرب کم نمک روغن مصرفي ترکيبي از روغن کنجد کانولا و زيتون باشه. مصرف غلات کامل و سبوس دار لبنيات کم چرب پروبيوتيک مصرف مغزها مصرف ميوه بيش از 3 واحد در روز نشه. حجم غذا در وعده هاي اصلي کم و ميان وعده روزانه حداقل 3 نوبت داشته باشند. اما در خصوص کليه نياز به مشاهده آزمايش هست که وضعيت پروتئين دريافتي تعيين بشه. دريافت سبزيجات افزايش يابد اما برحسب ميزان پتاسيم ممکنه نياز به برخي اصلاحات در دريافت سبزيجات باشه. تا جايي که امکان داره فعاليت بدني داشته باشند. موفق باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 131 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه و رژيم درماني در تهران