مشکلات جنسی کودکان؟

دختری 10 ساله دارم که تازه متوجه شدم مدتهاست مخفیانه باآلت تناسلی خود بازی میکند وحتی به دوستان خود پیشنهاد دیدن ودست زدن به آلت تناسلی یکدیگر میدهد واین مساله من را به شدت نگران کرده ونمیدانم چگونه برخورد کنم

3 پـاسـخ

  • با سلام، نگرانی شما قابل درک است اما بهترین کار این است که هیچ کاری نکنید، حتی تذکری ندهید. کمتر اورا به حال خود و تنها بگذارید و اگر متوجه این رفتار شدید حواسش را پرت کنید و تذکر مستقیم یا اخطار ترسناک ندهید، مراقب باشید که کودک صحنه سکس شما و همسرتان و یا روابط جنسی بزرگسالان را از طریق فیلم و..، نبیند. از آنجایی که فرزند شما در شرف بلوغ است شاید لازم باشد که در مورد مسائل جنسی با وی صحبت کنید.جهت بررسی و درمان مناسب خودتان بهمراه دختر خانمتون حضوری به درمانگر جنسی مراجعه فرمایید.برای مطالعه مطالب مهم در زمینه آموزش جنسی نوجوان به کانال تلگرامی ما مراجعه کنید. @drb_ab

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (4)(0)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 700 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک اطفال و کودکان در تهران