۴۰
۶۳
آقــا

اختلاف زن شوهری در مورد مسائل زندگی؟

سلام.خسته نباشید من خانم هستم شوهر من بد اخلاق نمیتونم 5دقیقه باهم حرف بزنیم از دهنش کلن دشنام توهین در میاد.17 ساله ازدواج کردم پیش از اندازه به خانواده‌اش وابسته اس
نمیتونم تحمل کنم جلوی زبچه هاا به من توهین میکنه اونام یاد گرفتن اونام ارزش قائل نیستن برا من
واقعا میخوام از خونه فرار کنم ولی جایی ندادم
فکر طلاقم خواهش میکنم راهنمایی کنید شوهر من درونگراس من بیرون گرا نمیتونم باهاش ساز کار باشم تو این چن سال همش به روش اون زندگی کردم دیگه خسته شدم

بازدید : 65 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران