قسمت لگن وهردو پام درد میکنه؟

سلام اقای دکتر خسته نباشی ببخشید 20روزی هست قسمت لگن وهردو پام درد میکنه ام ارای دادم گفتن نخاع پاهات کمی تنگ شده قرص سلیکسیب ومتوکاربامول مصرف میکنم هیچ نتیجی نگرفتم ممنون میشم یه راهنمایم کنی
سلام اقای دکتر خسته نباشید ببخشید چند روز لگنم وهردو پام درد میکنه وشبها پاهام احساس سنگینی میکنم ام ارای دادم گفتن نخاع پاهام کمی تنگ شده قرص سلیکسیب ومتوکاربامول مصرف میمنک هیچ نتیجی نگرفتم ممنون میشم یه راهنمایم کنی

بازدید : 37 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح مغز و اعصاب در تهران