کبودی وضرب دیدگی؟

با سلام مادرم چند روز پیش تصادف کرد و به دست سمت چپ اش فشار وارد شد ازش عکس هم گرفته شد ولی مشکلی از نظر شکستگی در هیچ نقطه دستش از بازو تا مچ حتی پنجه دست ندارد ولی کبودی روی بازو با گذشت 6روز از تصادف داره بیشتر میشه وهمچنین نمیتونه دستش بالا و پایین کنه و وقتی هم اینکارو میکنه میگه انگار یه چیزی تو دستم کشیده میشه قسمتی که بیشترین ضرب دیدگی رو داره قسمت روی بازو.
وبعد تصادف هم دکتری که معاینه اش کردفقط چندتا قرص داد.
ما الان دقیقا نمیدونیم باید چیکار کنیم /اصلا نمیتونه ازدست سمت چپش کار بکشه یا بلندش کنه حتی یه ذره
لطفا یه کمکی کنید

1 پـاسـخ

بازدید : 67 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپد - جراح استخوان در تهران