ایمپلنت دندان؟

با درود و خسته نباشید من ساکن خارج از کشور هستم می خواهم فک بالا و فک پائین را کاملا ایمپلنت کنم با توجه به این که نیاز به پیوند استخوان دارم چه مدت و چند بار باید به ایران سفر کنم و آیا در مدت یک ماه کاملا کارم انجام می شود با تحقیقاتی که انجام دادم شما را به عنوان بهترین ها یافتم لطفا هزینه تقریبی را بفرمائید تا بتوانم برنامه ریزی کنم و وقت ها را با کلینیک شما هماهنگ کنم بسیار سپاسگزارم سلامت و سرفراز باشید

1 پـاسـخ

  • سلام
    در عرض يک تا دو ماه قابل انجام هست

    ‏‎لطفا براي اطلاعات بيشتر با مطب تماس بگيريد.
    ‏‎👈 براي مشاوره تخصصي ميتوانيد به شماره بالا در واتساپ پيام بديد.

    ‏‎👋به اميد ديدار شما در مطب دکتر گشاده رو به آدرس زير
    ‏‎تهران ، زعفرانيه ، خ اعجازي (آصف)، پ 49 ، بالاي موسسه اعتباري نور ، واحد6

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 364 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پروتزهاي دنداني و ايمپلنت و زيبايي در تهران