۲۹
۷۱
خانــم

اعصبانیت و پرخاشگری ؟

سلام من 29 سالمه و ی پسر 18ماه دارم
بعد زایمانم ب شدت آدم عصبی ،غر غرو و پرخاشگر شدم .طوری ک دیگه اعصاب همرو هم ریختم ،همه از دستن دلخور میشن .صبور نیستم سریع تند میشم و کوره در میرم .سر پسرم خیلی داد میزنم و بعضی اوقات بقدری اعصابمو بهم میریزه هولش میدم و گاها هم رفتار همسرم و پدرم طوری میشه ک رو اعصابم میرن وخیلی حرص میخورم و ب شدتت ناراحت و عصبی میشم
و داد میزنم و گریه میکنم.بغض گلومو میگیره ،سعی میکنم آروم باشم با خونسردی برم جلو 1 روز تحمل میکنم ولی روز دوم دوباره روز از نو روزی ازنو
لطفا کمک کنین ک چیکار کنم خیلی خسته شدم از این رفتارم .دست خودمم نیست اصلا

4 پـاسـخ

بازدید : 36 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در تهران