میزان تحرك روزانه؟

باسلام آیا نمازهای روزانه ای كه میخوانیم و حدود 20دقیقه دولا و راست میشویم میتونه جای نرمش روزانه رو بگیره ؟

2 پـاسـخ

  • سلام،خير،نرمش روزانه بايد تمام عضلات رو درگير کند.روزانه نيم ساعت پياده روي هم توصيه ميشود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    حرکات بدن طي نماز جز فعاليت هاي غير ورزشي روزانه طبقه بندي ميشه و جاي ورزش و نرمش روزانه رو نميگيره.به طور کلي ، فعاليتهايي که ضربان قلب و تعداد تنفس رو از حالت معمول بالاتر ببره به طوري که يک جمله رو بدون وقفه هاي تنفس نتونين بيان کنين، فعاليت ورزشي با شدت متوسط هستن که حين نماز خواندن يا ساير فعاليت هاي معمول روزانه اتفاق نميافتن .و اگر بخاين به توصيه ي سازمان بهداشت جهاني براي سلامتي عمل کنين اين ورزش بايد حداقل 150 دقيقه در هفته باشه(5 روز هر بار 30 دقيقه يا 3 روز هر بار 50 دقيقه) تا اثرات خوبش روي کاهش قند و چربي و وزن و استخوان سازي و ... اعمال بشه.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 218 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي فيزيکي و توانبخشي در تهران