۸۸
خانــم

تاثیرومضرات ژل گیاه آلوورا بر بدن؟

سلام وقت بخیر
مادربزرگم بیمارشد بعد فردی گفت ژل آلوورا برای قند خوب است من هم برگ آلورا راگرفتم وژل درون آن راتخیله کردم وبرشی ازآنها را هروز درآب سر میگذاشتم وبعدازچندقیقه ژل رااز آب بیرون میاوردم ووبه مادربزرگم میدادم تابخوردالبته مادربزرگم هرروزقرص قندمی خورد
آیا ژل آلوورا می تواند باعت بی اختیاری ادراریا عوارض ضعف حرکت عضلات ماهیچه وران وپا یا ضعف بدنی ایجادکندیا این مواردناشی از عوارض دیگری بودمثلا پیری عدم تحرک و...
باتشکر

بازدید : 21 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي فيزيکي و توانبخشي در تهران