نمیتونم با ازدواجم کنار بیام و هرلحظه ب فکر فرار هستم؟

سلام بنده سه ساله با شوهرم زندگی میکنم و روزبروز از زندگی باهاش احساس نارضایتی و پشیمونی میکنم.حتی تنفر هم پیدا کردم و همش بفکر خلاص شدن ازین زندگی هستم.خودم رو فردی کمالگرا میبینم و البته شوهرم هم مشکلات فراوون داره و یه مورد مثبتی در ایشون نمیبینم که حداقل خودم و این ازدواج رو توجیه کنم.مدام در ذهنم این فکر ازارم میده ک لیاقتم این نبود و گزینه های بهتری رو از دست دادم و کاش زمان به عقب برمیگشت....
همه این مسائل خوره جونم شده و اونقدری دلسرد شدم که حتی انگیزه اشپزی ندارم چه برسه به زندگی کردن...
خواهش میکنم کمکم کنید خانم دکتر (بنده شهرستان هستم و دسترسی بشما ندارم متاسفانه)

1 پـاسـخ

بازدید : 62 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناسي باليني و متخصص برتر روانکاوي و روان درماني در لارستان