برادری دارم از چیزی باکی ندارد ۱۶ سال دارد و علف مصرف میکند تتو میزند کارهای غیراخلاقی میکند علاقه به خلافکار ها دارد غیر قابل کنترل هست ؟

برادرم16 سال دارد وقتی کلاس هشتم بود بزور و فرار از مدرسه بیرون امد و گفت نمیخواهم مدرسه بروم میخوام کارکنم البته درسشم خیلی بد بود همیشه تجدید میشد
بعد از مدرسه بدتر شد دوست هایش همیشه 10سال از او بزرگتر بودند تمام دوستانش خلاف کار و اسمان جل چندین بار تنبیه شد ولی هرچی بزرگتر میشد دیگر برایش تنبیه مهم نبود انگار از هیچی باکی ندارد نه برایش قانون مهم است نه سرزنش و تنبیه پدر مادر . با اینکه همه با تتو زدنش مخالف بودن و با وجود دعواهای شدید کار خودش را کرد و چندین جای بدنش تتو های خیلی بزرگ و وحشتناک زد
شبیه حیوانی شده که افسارگسیخته هیچ راه کنترلی ندارد جدیدا به مصرف علف روی اورده در کمال پرویی و بدون خجالت و شرمساری با وجود دعوا و ناسزا اینکارا میکند جلوی هرکسی سیگار میکشد جوری شده که دیگر هیچ کس از افراد فامیل و اشنا نمیخواهند این فرد را در جمع ببینند همه از او نفرت دارند دعوا های فیزیکی با مردم داشته که کار به دادگاه و زندان کشیده هرچیزی که تصور کنید از این بچه با سن 16 سال برامده هیچ راهی نداریم فقط امیدمان به درمان هست

بازدید : 154 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران