۲۸
۸۰
آقــا

درد در هنگام نعوظ شبانه؟

سلام آقای دکتر من عمل هیپوسپادیاز انجام دادم در سن 28 سالگی که مجرد هم هستم الان یک هفته از عمل می‌گذرد اما بنده در هنگام نعوظ شباته یا صبحگاهی درد شدیدی دارم می خواستم بدونم میشه کاری کرد که من به مدت 10 روز اصلا نعوظ نداشته باشم تا بخیه هام درست بشن دکتر خودم بهم داروی داروی خواب آور زانیسد تجویز کردند اما جواب نمیده از در شدید دارم میمیرم

بازدید : 31 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران