راه های طبیعی رفع این اختلالات چیست؟

با سلام و احترام،
اغلب شب ها خواب عمیق و کامل ندارم. بین ساعت 11شب تا 5 صبح دو بار بیدار میشم.در طول خواب شبانه مدام احساس
خواب و بیداری دارم.
طبق نقشه ی مغزی ذهنم موقع خواب، بیدار هست. سئوال اصلیم این هست که چرا این حالات در خواب ایجاد میشوند؟
پیش زمینه ها و علل بیداری مغز در خواب چیست؟

[مواد
محرک و نوشیدنی های کافئین دار اصلا مصرف نمیکنم] راه های طبیعی رفع این اختلالات چیست؟
طبق چک آپ کامل به جز کمبود آهن و گره تیروئید خوش خیم (که به دارو نیاز نداشته چون هورمون های تیروئید همه نورمال بودند) بیماری خاصی ندارم.
تقریبا حدود 15ساله که 80% رژیم وگان دارم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

1 پـاسـخ

بازدید : 17 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس تربيتي در تهران