سن: 42 وزن: 63 جنسیت: خانم

تاخیر پریود با قرص LD و احتمال بارداری؟

من برای عقب انداختن پریودم قرص ال دی ده روز قبل از پریودم میخام بخورم آیا میشه در این تایم جلوگیری نداشت ؟احتمال بارداری هست؟
سابقه بیماری:
خیر
داروهای مصرفی:
هیچی

14 تیر 1405 - 14:3

15 بازدید

پاسخ پزشکان

1 پاسخ
سهیلا سرلک چیوا

سهیلا سرلک چیوا

کارشناس مامایی زنان زايمان،پرده بکارت.زگيل تناسلي و تبخال تناسلي خانمها و آقايان، HPV.پاپ اسمير. زودانزالي و اختلال نعوظ آقايان.عفونت رحم واژن و ادراري ،هموروئيد.ناباروري.بارداري.خونريزي رحم.کيست و تنبلي تخمدان


بله احتمال بارداری در ماه اول و دوم مصرف این قرص وجود دارد بسیار هم احتمالش بالاست، جلوگیری طبیعی داشته باشین و ده روز زیاده، باید از یک هفته قبلش شروع کنین 

14 تیر 1405 - 14:15

آیا پاسخ پزشک مناسب بود؟
هوش مصنوعی دکتریاب

پاسخ هوش مصنوعی دکتریاب

تاخیر پریود با قرص LD و احتمال بارداری

مصرف قرص‌های ضدبارداری اورژانسی مانند LD برای به تاخیر انداختن پریود، باید تحت نظر پزشک و با رعایت دوز و زمان‌بندی مشخص انجام شود. مصرف خودسرانه و نادرست این داروها می‌تواند عوارض جانبی داشته باشد و همچنین اثربخشی پیشگیرانه آن را کاهش دهد. در مورد سوال شما مبنی بر عدم نیاز به روش‌های جلوگیری دیگر در زمان مصرف LD برای عقب انداختن پریود، باید گفت که اگرچه قرص‌های LD حاوی هورمون‌های لازم برای پیشگیری از بارداری هستند، اما برای اطمینان کامل و کاهش حداکثری ریسک بارداری، توصیه می‌شود در این دوره نیز از روش‌های کمکی مانند کاندوم استفاده کنید، به خصوص اگر مصرف دارو مطابق با دستورالعمل پزشک نباشد. احتمال بارداری در صورت مصرف نادرست یا عدم رعایت دقیق زمان‌بندی، هرچند کم، اما صفر نیست. برای دریافت راهنمایی دقیق و شخصی‌سازی شده بر اساس وضعیت سلامتی خود، حتماً با پزشکان متخصص در دکتریاب مشورت نمایید.

توجه: هوش مصنوعی کامل نیست و می‌تواند اشتباه کند. توصیه ما، توجه به راهنمایی پزشکان است.

نیاز به مشاوره فوری دارید؟

همین حالا با پزشکان متخصص زنان و زايمان به صورت تلفنی مشاوره بگیرید.

دریافت مشاوره تلفنی

سوالات مشابه