۲۱
۱۱۸
آقــا

چگونگی لاغری من؟

سلام خانوم دکتر من یک پسر 21ساله هستم با وزن 118کیلو و قد 177 و سایز شلوار 60و سایز بولیز 2x.3x
ناحیه بیشتر چاقیم در قسمت ران و باسن هست .من به دلایل زیاد که یکیش هم افسردگی خیلی سختم میاد رژیم رو رعایت کنم .همینکه کمی ناراحت میشم برای شاد شدنم پر خوری میکنم و از تنقلات زیاد میخورم . الان باشگاه میرم و کمی کم شده مصرف غذام ولی وزنم پایین نمیاد.باشگاه بدن سازی میرم البته بدون مربی .یه مدت رژیم رو رعایت کردم اومد روی 115ولی دوباره ول کردم و اومد بالا .به نظر شما چی کار باید بکنم . آیا درسته که از قرص های لاغری استفاده کنم ؟ چه قرصی پیشنهاد میکنید ؟ لطفا کمکم کنید .

1 پـاسـخ

بازدید : 58 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه و رژيم درماني در تهران