۴۳
۸۵
آقــا

همسرم فوت شده.ازدواج مجدد با یک زن مجرد که 8سال از طلاقش میگذره؟

بنده 43سالمه.همسرم2سالونیم پیش فوت شدن.الان یک دختر13ساله و یک پسر8ساله دارم.از طریق اقوام با یک خانوم که 4ماه از من بزرگتره و8سال پیش طلاق گرفته و بچه هم نداره آشنا شدم.در چندین ملاقات برخورد بسیار خوب با من و بچه ها داشت.مشکل من این هست که با گذشته این خانوم مشکل دارم.در این مدت 8سال چرا ازدواج نکرده؟ایا در این مدت با مردای دیگه ارتباط داشته؟چندبار به طرق مختلف از گدشتشون پرسیدم و جواب داده که در این مدت 8سال با هیچ مردی نبوده و قسم خورده.من برام صداقت خیلی مهمه.
همش فکرم‌درگیره.
لطفا راهنمایی بفرمایید که من ازین درگیربودن فکر خلاص شم
سپاسگزارم.

5 پـاسـخ

بازدید : 170 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در تهران