فکر خودکشی؟

چند وقته که تعادل روحی ندارم و یک دقیقه فوق العاده خوشحالم و یک دقیقه بعد خیلی ناراحت....
احساس میکنم به چیزای متفاوتی علاقه دارم مثلا احساس میکنم چند نفر هستم یکیش عاشق موسیقی راکه ولی یکی دیگه متنفره یا مثلا من میخوام پزشکی بخونم ولی یهو وسط درس خوندن یه حسی میاد سراغم که ولش کن پزشکی رو برو تو رشته سینما که خیلی دوست داری...
خلاصه اینکه خودم و درک نمیکنم و خیلی همه چیزم با هم مخالفه و با کوچکترین چیز به فکر خودکشی می افتم و نمیخوام بمیرم ولی احساس میکنم در یک لحظه بدون فکر کردن به هیچ چیزی ممکنه این کار و بکنم.
به خانوادم گفتم میخوام برم پیش روانپزشک ولی جدی نگرفتن...

6 پـاسـخ

بازدید : 179 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران