٤٦
٧٠
آقــا

بیش فعالی یا ناهنجاری اخلاقی؟

با عرض سلام خدمت شما پزشک بزرگوار،
من پسری 14 ساله دارم که در کودکی اختلال بیش فعالی داشت، در همان دوران او را در سنندج نزد یک روان پزشک بردیم و ایشان قرص ریتالین برایش تجویز نمودند، امّا متأسفانه به دلیل دلسوزی بی مورد خودمان و توصیه های اطرافیان مصرف دارو را از او قطع کردیم، امّا متأسفانه الآن به انجام رفتارهای پر خطر مثل: کشیدن سیگار، دعوا کردن، پرخاشگری، خط انداختن روی شانه‌ها، دروغگویی و ... روی آورده، دو سه بار هم او را نزد مشاور بردیم، امّا متأسفانه حاضر به ادامه جلسات مشاوره نشد و حتّی آن را کاری بی فایده و بی ارزش می‌داند.
آقای دکتر، من به عنوان یک معلّم دیگر از این وضع عاصی و ناامید شده‌ام و می توانم عرض کنم که به بن بست رسیدیم. چون کل زندگیمان را تحت الشعاع خود قرار داده است.
ممنون خواهم شد اگر مرا راهنمایی فرمایید. خداوند به زندگی و دانش شما برکت عنایت کند.

بازدید : 48 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران