اختلالات اخلاقی در نوجوان ۱۷ ساله؟

سلام وقتتون بخیر. آقای دکتر من یک دختر 17 ساله دارم که به شدت نوسان اخلاقی داره. یک لحظه بسیار با اعتماد به نفس پر انرژی و خندونه و لحظه ی بعد با یک حرف کوچیک فرومیریزه و تپش قلب وحشتناک، به شدت عصبی و افسرده میشه و حرف از خودکشی میزنه؛ حتی جدیدا نفس تنگی هم میگیره که به خاطرش اسپری آسم میزنه. یعنی ممکنه من با یه ادم غریبه پشت تلفن بحثم شه و اون یدفعه تپش قلب میگیره و میزنه زیر گریه با اینکه از نظر شخصیتی اصلا احساساتی نیست. این دوره ها میتونن یساعته باشن و تا هفته ها اینطوری نشه دوباره یا میتونه عصر همون روز اونطوری شه. به شدت نیاز به توجه داره. در دوران راهنماییش تجربه ی خودزنی و افسردگی شدید داشت. الان هم کلدزیاپوکساید 10 و پروپرانول 20 استفاده میکنه ولی تاثیری ندارن.
توی جمع نشستیم و داره خوشحال حرف میزنه ولی یدفعه وسط جملش از شادی میره به سمت غم خالص. طوری که همه متوجه میشن و دوستاش مرتبا بهش میگن. قبلا فکر میکردم فقط خیلی مودیه ولی الان واقعا شک دارم.
توی اینترنت درباره ی اختلال خیالپردازی ناسازگار خوندم کاملا مطمئنم که این اختلالو داره. تمرکز نداره و یه جا نمیتونه وایسه.
به نظرتون چیز جدی ایه یا بین نوجوونا شایعه؟

1 پـاسـخ

بازدید : 144 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران