دلیل کاهش وزن؟

با سلام حدودا سه سالی هست که ورم معده دارم با تجویز پزشک محترم دو سال پیش اندوسکوپی کردم وتشخیص داده شد که عصبی میباشد ودر حال حاضر شبها 10 میلی گرم قرص فاماتیدین ویک قرص الپرازولام میخورم. اخیرا دراین یک سال پیش 8 کیلو گرم وزن کم کردم ودر حال حاضر 172 kg هستم واین کاهش وزن من را نگران کرده ومیتونم خدمتتان عرض کنم.

که سه وعده غذا میخورم منتهی با portion کم. جهت مزید اطلاع به دلیل داشتن چربی سالیان سال هست که قرص چربی میخورم وتحت کنترل هست ضمنا 180 cm قد بنده میباشد لطف میکنید مرا راهنمایی بفرمایید متشکرم

1 پـاسـخ

  • با سلام وزن الان شما به نسبت قدتون خوبه دليل کاهش وزن مشکل گوارشي هست که در حال درمان هستيد. شما بايد علاوه بر وعده هاي اصلي ميان وعده هم داشته باشيد و نياز به تنظيم کالري و برنامه غذايي داريد. در صورت تمايل ميتونيد از خدمات مطب ما استفاده کنيد يا اينکه اگر شهرستان هستيد از خدمات آنلاين ما استفاده کنيد. شماره تماس ما 09031313119

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 191 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه و رژيم درماني در تهران