مشکلات جنسی جان مادرتون راهنماییم کنید ؟

سلام خسته نباشید من خودارضاعی زیادکردم 10سالی میشه الان مشکلاتی برام پیش اومده وقتی خودارضاعی نمی کنم التم بعضی اوقات نعوظ میشه و بیضیه هام بزرگ میشه راه رفتن برام سخت میشه وسط پاهام ازیت میشه(ورزش کردنی کوچک والتم نعوظ نمیشه) چندوقت پیش به خاطرافسردگی رفتم دکترروانپزشک قرص زودانزالنایی نوشته درست نشده مشکلم ایا میل جنسی زیاددارم به دکترم بگم یابه دکتر اورولوزی مراجعه کنم میشه جان مادرتون راهنماییم کنید

1 پـاسـخ

بازدید : 131 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران