درخواست راهنمایی لطفا؟

با سلام ‌و تشکر
ببخشید آقای دکتر عزیز و ارجمند
چطور بعد از گذشت چقدر زمان از دوست صمیمیت دلجویی کنم؟
چه جوری؟
با کادو و پیام عذرخواهی؟

پیام روی کاغذ؟ یا اینترنتی؟ یا حضوری؟ این پیام چطوره؟

دلم جز مهر مه رویان طریقی،برنمیگیرد/که نقشی درخیال ما ازاین خو شترنمیگیرد....
دوست عزیز ومهرو ؛ بنده از اینکه موجب آزردگی شماشدم بسیار غمگینم تو که مهرویی ومهربان واهل طریق لطفا شرمندگی وعذرخواهیم بپذیر.
پشیمانم که نسنجیده صحبت کردم .🌹

ببخشید چون جمعه میبینمش
یعنی تا جمعه که میشه پنج روز؟
ایشون خانم هستند 45 سال
و شرایط زندگی سختی رو سپری کردن و می‌کنند بسیار مستقل ، با احساس اما رک و البته مودب هستند و ما دو ساله صمیمی شدیم به گردنم خیلی حق دارن
حتی با هم همسفر هم بودیم و من هیچ چیزی جز مهربونی و محبت و احترام ازش به یاد ندارم

بیماری مزمن پوستی و روماتیسم مفصلی هم دارند
احساس گناه میکنم زیاد و قدر نشناسی خودم اذیتم میکنه
سئوالم اینه که :
راه حل ادامه ی دوستی و صمیمیت سابق؟
من دچار تناقضم با این مسئله
راست گویی و‌نداشتن تعارف در انتقال حرف و احساس دیگران. در برابرش مراقبت و نرنجاندن و داشتن حالت تأمل و محافظه کاری اما نداشتن ریا ‌چرب زبانی
خیلی عجیبه

ماجرای کلی اینه که: به دوست صمیمی ام که البته بسیار مستقل ، حساسه و خودش هم تا حدی رک و بی تعارفه
در عین خال بسیار مودب
حرف شخص دیگری رو انتقال دادم اما خیلی ناراحت شد!
انتظار چنین حرفایی رو ازمن نداشت و گفت که روح و روانش رو‌بهم ریختم تا چند روز طول میکشه که آروم بشه

من از روی صمیمیت زیادی، بی پرده واقعیتی رو مطرح کردم و ایشون بد برداشت کرد

حالا میفهمم صمیمیت زیادی هم آفته ارتباطه حتی با یه دوست قدیمی که مثل خواهره
البته بهش حق میدم و باید قبل از اون حرفا فکرمیکردم چه اثری روی روحیه ش خواهد گذاشت پس اگر درست و خوب فکر میکردم بیان نمیکردم!
آدم‌که نمیتونه همش مراقب باشه کسی رو نرنجونه
پس اینطوری یه نقابی روی صورتش باید بگذاره
اینطور نیست؟
بازم میدونم که ایشون خیلی گردنمون حق داره
و حق رو کاملا بهش میدم.
میدونم خیلی کافی نیست این اطلاعات و مبهمه
اما در کل از شما راهنمایی میخوام
چطور باید درست رفتار کرد با یک دوست مخصوصا اگر که صمیمی باشه؟
چطور براش جبران کنم؟
هر چند که دل شکسته رو نمیشه پیوند زد
حرف زده شده رو هم که مثل تیری یه که از کمان رد شده.

ممنون میشم بهم پاسخ بدید.🙏🌹
ببخشید خیلی مجبور به توضیح و شرح شدم.

بازدید : 16 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مشاوره خانواده و ازدواج در تهران