طرز درست درخواست خرید ؟

در مورد پیشنهاد یک دوست؟
سلام
وقت به خیر، یه نفر از دوستانم (پزشک هستند)تا هفته ی آینده برمیگردن به کشور پرسیدن که اگر چیز خاصی لازم دارم برام بیارن از خارج. من مردد هستم بهشون زحمت بدم یا نه. اهل تعارف نیستن ولی شاید نخوان پولش رو ازمن بگیرن
من چه جوری با چه رفتار کلامی بهشون پیام بدم که چی میخوام . واقعیتش هدیه هایی میخوام برای تولد دو نفر از اعضای خانوادم که اینجا در ایران ممکنه به راحتی اصلش پیدا نشود. میخوام بهش بگم قول بده اول قیمت بگه ببینم ازم برمیاد یا نه. هدایا عطر و دئودرانت هستند.

1 پـاسـخ

بازدید : 40 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مشاوره در تهران